divendres, 27 de juliol del 2007

Me cague en la Renfe


Este matí, a les huit, ja estava amb el pal i poal, vinga netejar casa -poca broma,que són dos-cents metres de pis, i a banda, la planta baixa. A les 9 passades havia llançat al lavabo com a 10 poals d'aigua, havia tret la pols de l'escala i estava amagant la màquina que trau lluentor al pis (=terra). Un poc més tard, sona el mòbil i una veu a l'altre banda, informa del cacau que hi ha a l'estació de Sants. Res, anul·la el viatge, perquè l'Euromed de les 7 del matí encara no ha eixit.. i el seu qui sap quant. Tinc la planta al meitat del corredor, els sofàs de qualsevol manera, el dinar al foc, vaig tot suat....Cague en la Renfe, hui hauré de dinar per quatre. Adéu dieta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, la quotidianitat sempre té un encant especial. Veig que per fi t'has passat a Blogger, tindràs menys comentaris però els incondicionals seguirem llegint-te.

Nota: Toni Pitarch, el nostre secretari local també ha obert un bloc.

Salutacions

Albert Miret Ballester ha dit...

Hola Enric. Certament el comentari de Manolo tè molta raò.
Sincerament, no sé com el Govern central es ren açò tot i que veient la ministra de foment i els directius ja em diràs.
Solidaritat i espere que pugues viatjar bè prompte amb RENFE tot i que tal i com van les coses.... igual et trobes amb una odisea.
PD. Manolo gràcies per penjar l'enllaç del blog d'en toni i a tu Enric, amb bloggermolt mès accessible pels qui no veiem o tenim una deficiéncia visual.